Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di burro + q.b. per imburrare
- 240 g di pasta brisée
- 50 g di zucchero semolato
- 50 g di mandorle tritate
- 500 g di albicocche denocciolate, in quarti
- 4 cucchiai di zucchero grezzo di canna
- 150 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2074 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Salsa all'arancia
25min
Zuppa inglese al forno
3 Std. 25 Min
Crostata d'inverno alle castagne
1 godz. 50 min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Crostata di mele con crema di mandorle
1 Std. 15 Min
Galette des rois al limone
2h 30min
Torta arance rosse e miele
1h 30min
Torta alle albicocche con crumble
1 godz. 50 min
Torta di pesche e lamponi (vegan)
5 Std.
Torta raw di mele e frutti di bosco
1 Std. 40 Min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1h 30min