Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 5 g di latte in polvere
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 35 g di latte intero
- 20 g di panna fresca liquida
- 2 g di malto in polvere di orzo oppure liquido
- 25 g di zucchero semolato
- 7 g di lievito di birra fresco
- 3 g di sale
- 125 g di burro freddo
Finitura
- 100 g di confettura di albicocche
- 50 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1219 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 40.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane pugliese
29h 20min
Croissant francese
5 godz. 20 min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 Std. 15 Min
Bomboloni al forno
3 Std. 35 Min
Insaporitore per pizza
30 min
Baguette
4h
Croissant
7h 30min
Panini rosette
23u. 20min
Pane scugnizzo
2h
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2h 30min
Croissant al cioccolato
3 Std. 35 Min