Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
TM5 TM6

Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)

3.9 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

Pasta sfoglia

  • 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
  • 5 g di latte in polvere
  • 50 g di cubetti di ghiaccio
  • 35 g di latte intero
  • 20 g di panna fresca liquida
  • 2 g di malto in polvere di orzo oppure liquido
  • 25 g di zucchero semolato
  • 7 g di lievito di birra fresco
  • 3 g di sale
  • 125 g di burro freddo

Finitura

  • 100 g di confettura di albicocche
  • 50 g di zucchero a velo

Voeding
per 1 pezzo
Calorieën
1219 kJ / 291 kcal
Eiwitten
3.8 g
Koolhydraten
37.3 g
Vetten
40.3 g
Vezels
0.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten