![Croissant all'albicocca (di Luca Montersino) Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/94BC3330-9CFD-4240-A33B-4F5D476C8097/Derivates/201D00B4-EF7B-4E36-AD82-0FC15395A2C2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 5 g di latte in polvere
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 35 g di latte intero
- 20 g di panna fresca liquida
- 2 g di malto in polvere di orzo oppure liquido
- 25 g di zucchero semolato
- 7 g di lievito di birra fresco
- 3 g di sale
- 125 g di burro freddo
Finitura
- 100 g di confettura di albicocche
- 50 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1219 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 40.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15min
Pain au chocolat
5h
Croissant al cioccolato
3h 35 min
Fagottini al cioccolato
7h 45min
Baguette tradizionale
15h 35min
Baguette
4 godz.
Croissant francese
5 Std. 20 Min
Pizzette al formaggio di capra
1 Std. 35 Min
Pane per hamburger
3 Std. 20 Min
Panini rosette
23 Std. 20 Min
Croissant
7 godz. 30 min
Rosette
5 Std. 20 Min