Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di zucchero
- 4 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di burro a pezzi
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
Copertura
- 100 g di pinoli sgusciati
- 15 g di acqua
- 150 g di zucchero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 875 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 dk
Crema chantilly
35min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Girelle alla ricotta
1sa 15 dk
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Profiteroles al limone
1sa 45 dk
Zuccotto gelato
12 Std.
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Crema al limone
10 Std. 20 Min