Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (1 cm)
- 250 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 125 g di albumi (4 uova)
- 6 wafer tondi, dello stesso diametro degli stampi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2063 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 78.2 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta di zucchero
1h 10min
Spumone al caffè
15 Min
Sorbetto al limone
8h 30min
Bignè al cioccolato
3h
Praline al gelato
5 Std. 55 Min
Gelato biscotto
7 godz. 45 min
Diamanti al cioccolato
7h 30min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Éclair vaniglia e cocco
Geen beoordelingen
Ventaglietti ricoperti
2h 40min
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2h