Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 180 g di farina di farro semintegrale
- 180 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 80 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di prosciutto cotto a pezzi
- 50 g di Fontina a pezzi
- 1 - 2 cucchiai di latte
- 1 cucchiaino di semi di chia
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 590 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane barese
6h 15min
Pane multicereali
17h 30min
Pan brioche integrale
21sa 45 dk
Pane alle castagne
4 godz.
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5hod.
Chiocciole raw al cocco
12u. 25min
Croissant
7h 30min
Cono graffa
1h
Bauletti integrali allo speck
5sa 15 dk
Panini rosette
23h 20min
Cornetto gigante
6h