Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova medie
Crema
- 75 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 75 g di cioccolato al caramello a pezzi
- 400 g di latte parzialmente scremato
- 30 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
-
200
g di pasta di marzapane verde
of 200 g di caramelle, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 364 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 4.3 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brodetto ricco con crostoni
1h
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15min
Zuppa del golfo
1h 30min
Pandoro
12 Std.
Bon bon con liquore all'arancia
2hod. 20min
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Gelato biscotto alla fragola
4h
Cornetto gigante
6 Std.
Briochele
6 Std.
Torcion dolce
3h 30min
Fantasia di colori
4h 10min
Croissant al cioccolato
3 Std. 35 Min