![Bignè lumachine Bignè lumachine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11EB8946-76F4-4AB5-AFBE-101598D4ECAE/Derivates/72DCFD30-3024-422E-B61A-C71DABF6A4AD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova medie
Crema
- 75 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 75 g di cioccolato al caramello a pezzi
- 400 g di latte parzialmente scremato
- 30 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
-
200
g di pasta di marzapane verde
of 200 g di caramelle, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 364 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 4.3 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 分钟
Torta multistrato al pan di zenzero
28h 50min
Pan di Spagna
1h 50min
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
2h
Danish layer cake
4h
Biscotti al profumo di arancio
2h
Pane australiano con burro dolce
45 分钟
Bignè al cioccolato
3 Std.
Polpette di riso
Geen beoordelingen
Bon bon con liquore all'arancia
2h 20min
Mousse al cioccolato per copertura
20 分钟
Torta Red velvet
3 Std.