Compatibele versies
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Financier gianduja
- 220 g di uova intere
- 300 g di zucchero grezzo di canna muscovado
- 200 g di burro morbido, in pomata
- 100 g di cioccolato al latte fuso
- 130 g di farina debole (180 W)
Torta bavarese ai tre cioccolati
- 450 g di latte intero
- 22 g di agar agar (vedere consigli)
- 80 g di zucchero
- 230 g di tuorli
- 130 g di cioccolato bianco a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di burro di cacao
- 130 g di cioccolato al latte a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di panna montata
Glassa al cioccolato al latte
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 g di agar agar
- 190 g di cioccolato al latte a pezzi (2-3 cm)
- 75 g di cioccolato bianco a pezzi (2-3 cm)
- 35 g di burro di cacao
- 35 g di sciroppo di glucosio
- 10 g di latte in polvere magro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 7268 kJ / 1737 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 123 g
- Vetten
- 132 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema chantilly
35 Min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30 min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4h 30 min
Bon bon gelato
5h
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 Std. 35 Min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4h 25min
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Isadora ubriaca alle noci
3h
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30 min