Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 140 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 120 g di acqua
- 130 g di latte intero
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova medie
Crema pasticcera
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 50 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 2 tuorli
-
1
cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
of 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
Panna montata
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Copertura al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di acqua
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Diplomatica
3h 30min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40 Min
Éclair ciocco-caffé
12 Std.
Éclair fragole e cioccolato bianco
12 Std.
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Pasta choux al cacao
1h 10min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 Min
Éclair come un Paris-Brest
5sa
Candele al cioccolato
4sa 50 dk
Pasta sablé al cacao
1h 10min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min