![Éclaires al cioccolato Éclaires al cioccolato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/30480680-6515-4683-A7C2-F022BCA1C24E/Derivates/30A9C2FE-268D-4934-BAEF-4CBEF68321EE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 140 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 120 g di acqua
- 130 g di latte intero
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova medie
Crema pasticcera
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 50 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 2 tuorli
-
1
cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
of 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
Panna montata
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Copertura al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di acqua
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40 min
Pan di Spagna
1h 50min
Crêpes
1h 20min
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Semifreddo al caramello salato
11 Std.
Deliziosi al cioccolato
1h 30min
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2h 30min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Waffles alla panna
1h 15 min