Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bignè
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 500 g di panna (35% di grassi) fredda
- 1 cucchiaino di zucchero a velo
Torta al cioccolato
- 200 g di biscotti, tipo digestive
- 60 g di burro a temperatura ambiente e a pezzi
- 1000 g di panna (35% di grassi)
- 2 bustine di preparato per budino alla vaniglia
- 250 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 1 - 2 cucchiai di cacao amaro in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3923.5 kJ / 937.7 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 82.2 g
- Verzadigd vet
- 49.2 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 185.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fantasia di nocciole
1 Std. 35 Min
Pan di Spagna
1h 50min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 Std. 35 Min
Fiammiferi croccanti al cioccolato
55min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Pasta choux al cacao
1h 10min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Torta Bicerin
30min
Torta cappuccino
2h
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Crostata morbida al cioccolato
2h 40min