Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 1 base di pan di Spagna a metà
- 2 cucchiai di Rum
Farcia
- 200 g di crema gianduia
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di granella di nocciole
- 1 cucchiaino di Rum
- 30 g di wafer alla nocciola a pezzi
Decorazione
- 170 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 50 g di crema gianduia
- 50 g granella di nocciole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 23.4 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Torta degli auguri
1h 35min
Torta Bimby®
1 Std. 50 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Torta crema e cioccolato
1h 35min
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2h
Torta mimosa gelato
3 Std. 30 Min
Torta ricotta e pere
7 Std. 30 Min
Torta Bimby® al caffè e nocciole
1 Std.
Torta mimosa
1h 5min
Torta deliziosa di mandorle
9 Std.
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.