Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 1 base di pan di Spagna a metà
- 2 cucchiai di Rum
Farcia
- 200 g di crema gianduia
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di granella di nocciole
- 1 cucchiaino di Rum
- 30 g di wafer alla nocciola a pezzi
Decorazione
- 170 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 50 g di crema gianduia
- 50 g granella di nocciole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 23.4 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Bicerin
30min
Crema tartufo
12h 20min
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2 Std.
Torta cappuccino
2 Std.
Torta fragole e Champagne
4h 30 min
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3h 30min
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Torta pazientina
3 godz. 55 min
Torta al cioccolato con profiteroles
21óra
Torta Bimby®
1h 50 min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6h 30min
Chiffon cake cappuccino
1h 10min