Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 1 base di pan di Spagna a metà
- 2 cucchiai di Rum
Farcia
- 200 g di crema gianduia
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di granella di nocciole
- 1 cucchiaino di Rum
- 30 g di wafer alla nocciola a pezzi
Decorazione
- 170 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 50 g di crema gianduia
- 50 g granella di nocciole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 23.4 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di ricotta e mirtilli
55p
Torta al cioccolato con profiteroles
21u.
Pan di Spagna
1h 50 min
Crostata di frutta al San Marzano
1u.
Crema tartufo
12h 20min
Torta degli auguri
1h 35min
Tortine al caffè e noci pecan
55p
Torta cappuccino e caramello
2h
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1h 50 min
Ciambella ricoperta al cioccolato
55p
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2h
Torta foresta nera
3u.