Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna al cacao
- 10 g di burro
- 40 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 2 uova
- 60 g di zucchero
- 20 g di cacao amaro in polvere
Crema
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 400 g di panna (35% di grassi) fredda
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 6 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 3 cucchiai di caffè istantaneo
- 20 g di zucchero a velo
- 50 g di crema al Whisky
Gelatina al caffè
- 250 g di acqua
- 2 cucchiai di zucchero
- 2 cucchiai di caffè istantaneo
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1175 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuccotto all'ananas
7 godz. 25 min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Torta crema e cioccolato
1h 35 min
Torta ai frutti esotici
8h 10 min
Torta multistrato al pan di zenzero
28 Std. 50 Min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Torta pazientina
3óra 55p
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 godz.
Torta al cioccolato con profiteroles
21 Std.
Cheesecake marmorizzata
8h 30min
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min