Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna al cacao
- 10 g di burro
- 40 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 2 uova
- 60 g di zucchero
- 20 g di cacao amaro in polvere
Crema
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 400 g di panna (35% di grassi) fredda
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 6 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 3 cucchiai di caffè istantaneo
- 20 g di zucchero a velo
- 50 g di crema al Whisky
Gelatina al caffè
- 250 g di acqua
- 2 cucchiai di zucchero
- 2 cucchiai di caffè istantaneo
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1175 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta foresta nera
3h
Cheesecake marmorizzata
8 godz. 30 min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2klst 35 min
Morettini
3 Std. 10 Min
Coupelle ripiene
35 min
Torta cappuccino e caramello
2 Std.
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Torta cappuccino
2 Std.
Torta Bicerin
30 min
Mousse di crema inglese al cioccolato
15 min
Torta alle 3 mousse
5 godz. 30 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min