Compatibele versies
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Curd limone e arancia
- 200 g di zucchero a velo
- 20 g di scorza di limone, preferibilmente biologico
- 40 g di scorza di arancia, preferibilmente biologica
- 20 g di succo di limone
- 120 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 50 g di uova intere
- 120 g di tuorli d'uovo
- 200 g di burro a pezzi
- 200 g di cioccolato bianco, a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di gelatina in polvere, sciolta in 50 g di acqua fredda
Composizione
- 350 g di pasta frolla come da Libro "Le mie ricette con Bimby®"
- 250 g di pan di Spagna come da Libro "Le mie ricette con Bimby®"
- 200 g di sciroppo di zucchero al Cointreau (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2828 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15min
Crema Bimby ®
45 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Besciamella veloce
15min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Crema al limone
10 Std. 20 Min
Torta raw all'arancia e mandorle
1 Std. 30 Min
Torta fragole e Champagne
4h 30 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Pan di Spagna
1h 50 min
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25min
Torta di pere al doppio zenzero
2 Std.