Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla montata alle mandorle
- 135 g di zucchero a velo
- 335 g di burro a temperatura ambiente
- 2 pizzichi di sale
- 170 g di uova intere
- 100 g di farina di mandorle
- 100 g di fecola di patate
- 235 g di farina debole (180 W)
Mele spadellate
- 300 g di mele a dadini
- 50 g di zucchero semolato
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di cannella in polvere
- 25 g di pinoli
- 40 g di uvetta
Massa montata alle mandorle
- 10 g di mandorle pelate amare
- 170 g di uova intere
- 70 g di tuorli d'uovo
- 135 g di zucchero semolato
- 120 g di farina debole (180 W)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 80 g di farina di mandorle
- 50 g di burro fuso
Composta di mele
- 700 g di mele a dadini
- 120 g di miele di acacia
- 100 g di zucchero semolato
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 70 g di burro a pezzi
- 14 g di agar agar
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Composizione
- 100 g di gelatina neutra
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3325 kJ / 794 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 91.6 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia dolce alle mele
1 godz. 45 min
Zuppa inglese al forno
3 Std. 25 Min
Crostata alle ciliegie
2 Std.
Plum cake frutta candita e uvetta (senza glutine)
2 Std. 15 Min
Torta ricotta e fichi
10 godz. 30 min
Crostata di mele con crema di mandorle
1 Std. 15 Min
Biscotti al profumo di arancio
2 Std.
Torta di pesche e lamponi (vegan)
5 Std.
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1h 30min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min