Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al pistacchio
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 3 cucchiai di pasta di pistacchio
Copertura al pistacchio
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 1 cucchiaino di pasta di pistacchio
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 866.8 kJ / 208.1 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Bignè alla crema di ricotta
2 Std. 30 Min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Bignè al cioccolato
3h
Bignè al tiramisù
4h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 Std. 30 Min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema diplomatica
30 Min