Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina di forza 180 W
- 40 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- zucchero a velo q.b.
Crema diplomatica
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 50 g di zucchero
- 50 g di frumina
- 180 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 5 g zucchero a velo
Bagna al Rum
- 200 g di acqua
- 130 g di zucchero
- 20 g di Rum
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 18610 kJ / 4448 kcal
- Eiwitten
- 81.5 g
- Koolhydraten
- 551.4 g
- Vetten
- 212.9 g
- Vezels
- 8.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Crema diplomatica
30 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Freakshake con bomboloni alla crema Bimby®
1 Std.
Torta di crêpes tiramisù
6h 30 min
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Torta brulée
11h
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min