Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 180 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero (optioneel)
of 1 cucchiaino di malto in polvere (optioneel) -
15
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (8 g circa) - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 100 g di formaggio di capra fresco
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
-
1
rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
of 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 20 g di olio extravergine di oliva
- 16 pomodori ciliegino a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di formaggio di capra fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1351 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20 min.
Focaccia ai cicinielli
1 Std. 45 Min
Focaccia di patate
2h 50min
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35 min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Pizzette marinare
1h 35 min
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4u. 55min
Focaccia pugliese
1h 10 min