Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 7447 kJ / 1780 kcal
- Eiwitten
- 53.2 g
- Koolhydraten
- 362.7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 13.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabattine veloci
3h 10min
Panini all'olio
3h 10min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Rosette
5h 20min
Pane siciliano
2h 45min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini rosette
23 Std. 20 Min
Pane barese
6 godz. 15 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Il pane di Altamura
4h