Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 7447 kJ / 1780 kcal
- Eiwitten
- 53.2 g
- Koolhydraten
- 362.7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 13.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 godz.
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane pugliese
29h 20min
Pane siciliano
2 godz. 45 min
Pane tipo ciabatta
26h
Ciabattine
3h 30min
Polka (pane francese)
5h
Filone di sola semola
2h 50min
Ciabattine veloci
3h 10min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Panini rosette
23h 20min