![Pane al semolino Pane al semolino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5E0724E3-8798-4912-BCF2-706646755C9F/Derivates/F0873678-BDD1-4881-AE54-5C0CCE1485F9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 7447 kJ / 1780 kcal
- Eiwitten
- 53.2 g
- Koolhydraten
- 362.7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 13.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabattine
3h 30 min
Pane barese
6h 15min
Baguette
4 Std.
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Corona bordolese
5h 20min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Pane pugliese
29h 20min
Pane nero siciliano
8 Std. 50 Min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Il pane di Altamura
4 Std.
Ciabattine veloci
3h 10 min