Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache al cioccolato bianco
- 230 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 25 g di burro
- 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Ventagli di pasta sfoglia
1 Std. 20 Min
Pudding di pane e frutti di bosco
Geen beoordelingen
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Sciroppo fermentato di lamponi
128h 10min
Bignè lumachine
Geen beoordelingen
Sciroppo anice e liquirizia
20 Min
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Caramelle gommose alla frutta
3h 20min
Ciambelline glassate
50 min
Raffioli napoletani
45 Min
Cioccolatini alla nocciola
2 Std. 20 Min