Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Decorazione
- burro sciolto, q.b. per spennellare
- 1 albume
- 40 g di farina per torte
- 20 g di zucchero
- 6 gocce di colorante alimentare (2 gocce rosse, 2 nere, 1 blu e 1 gialla)
Pasta biscotto
- 3 uova medie
- 2 tuorli
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di lievito in polvere per dolci (optioneel)
- 70 g di farina per torte
- 30 g di fecola di patate
Crema al latte
- 250 g di latte intero
- 5 g di miele
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 35 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi), riposta in congelatore per 15 minuti prima dell'utilizzo
Terminare la preparazione
- 50 g di fragole fresche, lavate e a pezzetti
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 885.2 kJ / 211.6 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 40.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon cake bicolore
1 Std. 30 Min
Rotolo alla frutta
1h 25min
Pasta biscotto
1hod.
Glassa di zucchero
10 dk
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Diplomatica
3h 30min
Pan di Spagna
1h 50 min
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4 godz. 15 min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1hod.
Tortine paradiso
1hod.
Mattoni di pan di zenzero
2h 35 min
Ciambelle di Carnevale
4h 5 min