Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di uova intere
- 115 g di zucchero semolato
- 230 g di farina di mandorle
- 115 g di zucchero a velo
- 15 g di cacao amaro in polvere
- 90 g di burro fuso
- 180 g di cioccolato fondente (70% di cacao) fuso
- mandorle a lamelle q.b.
- 15 g di liquore all'amaretto
- gelatina neutra q.b.
- codette di cioccolato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2042 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta caprese
1h 25min
Torta caprese bianca al limoncello
1 godz. 5 min
Torta Babà napoletana
8h
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 Min
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Pastiera
15h
Sartù di riso
1h 25min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Babà napoletano
3 Std.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19 godz.