Torta caprese di Luca Montersino
TM6 TM5

Torta caprese di Luca Montersino

4.2 (15 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g di uova intere
  • 115 g di zucchero semolato
  • 230 g di farina di mandorle
  • 115 g di zucchero a velo
  • 15 g di cacao amaro in polvere
  • 90 g di burro fuso
  • 180 g di cioccolato fondente (70% di cacao) fuso
  • mandorle a lamelle q.b.
  • 15 g di liquore all'amaretto
  • gelatina neutra q.b.
  • codette di cioccolato q.b.

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2042 kJ / 488 kcal
Eiwitten
11 g
Koolhydraten
44 g
Vetten
31 g
Vezels
5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten