Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di zucchero
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 350 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
- 120 g di latte intero
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 13669 kJ / 3267 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 137 g
- Vetten
- 301 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta di zucchero
1h 10min
Crema pasticcera
15 Min
Torta Red velvet
3h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Panna montata
10 Min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Glassa al cioccolato
20 Min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Glassa al burro
10 Min
Red velvet cake
1h 15min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min