Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito di birra fresco
- 175 g di vino bianco secco
- 300 g di semola rimacinata di grano duro
- 200 g di farina tipo 00
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 506.2 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 146.5 mg
Alternatieve recepten
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Biscotti da inzuppo
45min
Taralli pugliesi
1h 15min
Filone di sola semola
2h 50min
Ciabattine
3h 30min
Tarallini al latte
3 godz. 10 min
Friselle
4h
Nodini mediterranei
3óra 50p
Taralli alla pizzaiola
45min
Nodini alle olive
4h 30min
Focaccia pugliese
1h 10min