Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 8 g) - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di salame piccante, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di pomodori datterino a metà senza semi
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3895 kJ / 931 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 107.5 g
- Vetten
- 37.6 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2h 10min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 godz.
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pizza New York style
3 Std. 50 Min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pizza al salmone
1h 15min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza con salame piccante
2h
Pizza alla marinara
1h 35min