![Pizza capricciosa Pizza capricciosa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1348A2EB-60A1-42D1-9465-631F73387587/Derivates/342A6D1A-3A8D-4584-B06A-C7F2AEC0BEBD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
15
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella tipo treccia
- 6 filetti di acciuga sott'olio
- 250 g di pomodori pelati sgocciolati
- 1 pizzico di sale
- 4 di carciofi sott'olio, sgocciolati
- 50 g di funghi sott'olio (o 4 funghi porcini)
- 50 g di olive taggiasche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3435 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 105.2 g
- Vetten
- 33.1 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min
Pizza prosciutto e funghi
1 Std. 45 Min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Pizza alle verdure
2h 5min
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min