Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 220 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (circa 8 g) -
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 140 g di mozzarella sgocciolata e a pezzi
-
250
g di pomodoro fresco senza semi e a pezzi
of 250 g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola - 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di funghi champignon sott'olio o freschi a fette sottili
- 50 g di carciofi sott'olio
- 30 g di olive nere denocciolate
- 70 g di prosciutto cotto a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 107.3 g
- Vetten
- 37.9 g
- Vezels
- 7.8 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min
Pizza capricciosa
1 Std. 35 Min
Pizza diavola
1 godz. 45 min
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pizza al salmone
1h 15 min
Pizza ai quattro formaggi
1 godz. 40 min
Pizza prosciutto e funghi
1 godz. 45 min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 Std. 35 Min
Pizza con salame piccante
2 godz.
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Pizza alle zucchine
1 godz. 45 min