Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- 3 uova
- 400 g di farina senza glutine per pasta e pizza + q.b.
- Voeding
- per 700 g
- Calorieën
- 7993 kJ / 1912 kcal
- Eiwitten
- 45.2 g
- Koolhydraten
- 215.1 g
- Vetten
- 96.8 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta fresca integrale all'uovo
1 godz. 40 min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2h 50min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Pasta all'uovo (senza glutine)
1h 15min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 godz. 40 min
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Pastiera (senza glutine)
4h
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45 min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 godz. 50 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min
Ravioli con ripieno di carne
1 godz. 40 min
Besciamella (senza glutine)
15 min