Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 125 g di lonza di maiale in pezzi
- 100 g di carne di coniglio in pezzi
- 100 g di vino bianco secco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 150 g di prosciutto cotto a cubetti
- 100 g di spinaci baby freschi
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- farina q.b. per infarinare
- farina di semola di grano duro q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3969 kJ / 949 kcal
- Eiwitten
- 73.3 g
- Koolhydraten
- 83.1 g
- Vetten
- 35.9 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortelli di zucca mantovani
2sa 30 dk
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Agnolotti al brasato
3 Std.
Gnocchi di patate
1sa 30 dk
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Ravioli ai carciofi
1sa 30 dk
Agnolotti del plin
10sa 30 dk
Pastella per fritti
1h
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Gnocco fritto modenese
35min