Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 90 g di latte
- 20 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di yogurt bianco non zuccherato
- 400 g di farina tipo 0
- 1 uovo (da 60 g)
- 10 g di sale
Ripieno
- 120 g di speck a tocchetti
- 150 g di Provolone a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1780.2 kJ / 425.5 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 13.9 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stella al gianduia
7 godz. 30 min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Torta di rose al gianduia
4 Std. 10 Min
Girelle di pizza al prosciutto
2 godz. 30 min
Ghirlanda di pane golosa
2 Std. 45 Min
Treccia molisana pasquale
4h 30 min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2h 40 min
Torta di rose
2 Std.
Crêpes alle zucchine
1hod. 15min
Colomba salata al salame piccante e formaggi
3 Std.
Colomba salata
3 godz. 10 min
Alberello salato
2 Std. 10 Min