Apparaten en Accessoires
Torta al testo
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
8 fette
Ingrediënten
-
500 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
-
20 g di strutto a temperatura ambiente
-
1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
-
260 g di acqua frizzante
-
farina tipo 0 q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 fetta
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
1071 kJ /
256 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
50.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Tozzetti
1u. 30min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4u.
Minestra imperiale tricolore
1u. 30min
Maritozzo romano
11u.
Ciambelline al vino rosso
1u.
Crescia al formaggio
3u. 10min
Pizza di pasqua dolce
3u.
Torcolo di San Costanzo
5u. 30min
Ciaramicola
1u.
Fave dei Morti
55min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Ciambelline al vino rosso passito
1u.