Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 20 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
- 260 g di acqua frizzante
- farina tipo 0 q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Tozzetti
1sa 30 dk
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Maritozzo romano
11u.
Fave dei Morti
55min
Torcolo di San Costanzo
5h 30 min
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Pane sciapo umbro
14u.
Ciaramicola
1h
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 godz. 30 min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Ciambella romagnola
1h
Strozzapreti pasticciati
1hod. 40min