Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
- 10 g di sale
- 20 g di strutto a temperatura ambiente
- 260 g di acqua frizzante
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 Min
Crema fritta alla veneziana
1h 30min
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Ciaramicola
1h
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Fave dei Morti
55 min
Maritozzo romano
11 Std.
Crescia sfogliata urbinate
1h 30min
Tozzetti
1h 30min
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Ciambelline al vino rosso
1h