Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 150 g di biscotti secchi, tipo digestive a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
Crema
- 80 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 250 g di mascarpone
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di latte
- 6 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti
- 150 g di confettura o marmellata a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta
6h 30min
New York cheesecake
6h 30min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4h 30 min
Tramezzini tricolore
5 Std. 20 Min
Cheesecake cioccolato e salsa ai kiwi
7h 50min
Cheesecake in vasetto
4h
Mousse all'albicocca
3h 30min
Éclaires al cioccolato
4sa 50 dk
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 Min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9h