Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 992 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabattine
3h 30min
Il pane di Altamura
4h
Pane barese
6h 15min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane pugliese
29h 20min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Pane al semolino
4h
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min