Crostata di mandorle e ricotta
TM6 TM5 TM31

Crostata di mandorle e ricotta

4.3 (35 beoordelingen)

Ingrediënten

Pasta frolla

  • 80 g di zucchero
  • 300 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo
  • 130 g di burro a pezzi

Ripieno

  • 80 g di mandorle pelate
  • 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
  • 80 g di zucchero
  • 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
  • 2 uova

Voeding
per 1 fetta
Calorieën
2050 kJ / 490 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
52 g
Vetten
27 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten