Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 130 g di burro a pezzi
Ripieno
- 80 g di mandorle pelate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 80 g di zucchero
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 2 uova
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di ricotta e mirtilli
55 min
Crostata ricotta e confettura di visciole
1 godz. 50 min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 godz. 45 min
Torta fior d'arancia
50min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 godz.
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1 godz. 30 min
Crostata integrale ricotta e cioccolato
2 Std. 50 Min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1 godz.
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3h 45min
Crostata di mele
1h 5min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 min