Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 250 g di farina
- 125 g di zucchero
- 150 g di burro morbido
- 1 uovo
- 1 bustina di vaniglia in polvere
Ripieno
- 4 - 5 mele
- 2 cucchiai di zucchero
- 2 cucchiai di granella di mandorle
- 150 g di burro morbido
- 125 g di zucchero
- 1 uovo
- 100 g di farina
- 50 g di farina di mandorle
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1850.2 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 53.3 g
- Vetten
- 25.6 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45 min
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1h 10min
Crostata di zucca all'amaretto
3 Std. 45 Min
Torta frangipane
1hod. 25min
Torta di ciliegie
1 Std. 30 Min
Crostata di frolla montata alle nocciole
1 godz. 20 min
Crostata mele e cannella
1 godz. 20 min
Torta di rose di mele
1h 10min
Strudel di mele
1 godz. 35 min
Crostata di mele
1h 5min
Torta di mele e nocciole
1 Std.
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min