Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di farina senza glutine per pasta e pizza
- 50 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 50 g di mandorle tritate
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 150 g di burro a temperatura ambiente e a pezzi
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Terminare la preparazione
- 1 albume, leggermente sbattuto
- 70 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 424 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 1.89 g
- Koolhydraten
- 8.53 g
- Vetten
- 6.64 g
- Vezels
- 0.67 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti croccanti di riso
1h 15min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Crostatine alla confettura di albicocche (senza glutine)
3 Std. 50 Min
Biscotti di riso
45 Min
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
45 Min
Pane veloce (senza glutine)
1 Std.
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Biscottini di riso al limone (senza glutine)
50 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min