Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di farina senza glutine per pasta e pizza
- 50 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 50 g di mandorle tritate
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 150 g di burro a temperatura ambiente e a pezzi
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Terminare la preparazione
- 1 albume, leggermente sbattuto
- 70 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 424 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 1.89 g
- Koolhydraten
- 8.53 g
- Vetten
- 6.64 g
- Vezels
- 0.67 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini con farina di riso e cuore di marmellata (senza glutine)
45 dk
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Pane senza glutine
2 Std. 45 Min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2 godz. 50 min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Biscottini di riso al limone (senza glutine)
50min
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
45 dk
Muffin al cacao (senza glutine)
50min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 Std. 50 Min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4 Std. 30 Min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40min