Compatibele versies
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta al pistacchio
- 50 g di pistacchi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di zucchero
- 50 g di pasta di pistacchio
- 5 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
Salsa al cioccolato bianco
- 50 g di cioccolato bianco a pezzi
- 20 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 42.7 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Panna cotta con salsa al caramello
6u. 20min
Panna cotta
6h 30min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4 godz. 30 min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15 min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 godz.
Panna cotta ai mirtilli
6h 30min
Panna cotta al caffè
4h 20min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1h 45min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Cheesecake in vasetto
4h
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min