Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 375 g di farina tipo 0
- 125 g di farina di grano duro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1454.2 kJ / 347.3 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane azzimo
1h 45min
Pane integrale
3 Std. 15 Min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Maritozzo romano
11h
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2h 30min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Il pane di Altamura
4h
Pane toscano con lievito madre
5hod.
Torta al testo
1 godz.
Pagnotta casereccia
5h 10min