Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 375 g di farina tipo 0
- 125 g di farina di grano duro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1454.2 kJ / 347.3 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crescia al formaggio
3h 10min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4 Std.
Pizza assettata
1 Std. 45 Min
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Lievito madre
72h 15min
Pane toscano con lievito madre
5h
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min