Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 375 g di farina tipo 0
- 125 g di farina di grano duro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1454.2 kJ / 347.3 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lievito madre
72h 15min
Il pane di Altamura
4h
Torta al testo
1h
Maritozzo romano
11h
Pane pugliese
29h 20min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane toscano con lievito madre
5h
Ciriola romana
10u. 50min
Polka (pane francese)
5h