Compatibele versies
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
- 400 g di farina per pizza
- 10 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Composta di pere e zenzero
- 250 g di pere Williams, sbucciate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 pizzico di zenzero in polvere, a piacere
- 50 g di zucchero di canna integrale
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Terminare la preparazione
- 250 g di acqua
- 100 g di gamberetti freschi sgusciati e puliti
- 400 g di mozzarella di bufala a fette, scolata
- 150 g di pancetta tesa di maiale a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4209 kJ / 1006 kcal
- Eiwitten
- 40.7 g
- Koolhydraten
- 95.5 g
- Vetten
- 51.2 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min
Pizza alla romana
1hod. 40min
Pizza diavola
1h 45 min
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3 godz. 10 min
Pizza saporita con uova e spinaci
2 godz. 30 min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3 godz. 20 min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Pizza del pastore
5 Std.
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pizza alla marinara
1h 35min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4 Std. 30 Min