Apparaten en Accessoires
Pasta fresca al cacao
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 10min
6 porzioni
Ingrediënten
-
50 g di farina di semola di grano duro
-
300 g farina tipo 0 + q.b.
-
30 g di cacao amaro in polvere
-
1 cucchiaino di sale
-
4 uova
-
20 g olio extravergine di oliva
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
13 g
Calorieën
1309 kJ /
313 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
48 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cioccolato
62 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Pasta all'uovo
1u.
Croquembouche monoporzione
2u. 40min
Elisir del tempo
10min
Éclair ciocco-caffé
12u.
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1u. 10min
Burro mediterraneo
5u. 20min
Pasta sablé al cacao
1u. 10min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1u. 20min
Éclair come un Paris-Brest
5u.
Tortini al caramello
1u.
Baklava
1u. 30min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1u. 30min