Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 40 g di olio di arachidi
- 200 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina tipo 00 q.b.
- 150 g di strutto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1523 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Pasta all'uovo
1h
Ciambella ciociara
3 godz.
Piadina romagnola
15min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Ciambella romagnola
1h
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso
1h
Torta al testo
1h
Piadina romagnola farcita
55min
Tigelle
3h 50min