Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato

Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato

4.6 28 beoordelingen
Voorbereiding 1u.
Totaal 11u.
12 porzioni

Ingrediënten

Dacquoise alle nocciole
  • 50 g di riso a chicco corto tipo Originario
  • 70 g di zucchero
  • 80 g di nocciole spellate
  • 100 g di albumi
Bavarese alle nocciole
  • 50 g di nocciole spellate
  • 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 100 g di tuorli
  • 60 g di zucchero
  • 1 cucchiaio di Marsala
  • 4 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Cremoso al cioccolato fondente
  • 80 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 30 g di latte intero
  • 2 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 5.5 g
Calorieën 1435 kJ / 343 kcal
Vetten 26.3 g
Vezels 1.4 g
Koolhydraten 20.6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...