Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bignè
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova da 60 g
Farcitura
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 - 40 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 20 g di zucchero a velo
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 2 - 3 gocce di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2675.7 kJ / 639.5 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 24.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone gastronomico
26h
Crema pasticcera
15min
Pasta Choux
2h
Pasta all'uovo
1h
Pasta di zucchero
1h 10 min
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 godz.
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 min
Crema al burro al cacao
10 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min