Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bignè
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova da 60 g
Farcitura
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 - 40 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 20 g di zucchero a velo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 2 - 3 gocce di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2675.7 kJ / 639.5 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 24.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittatine di pasta
3h 30 min
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10h 20 min
Burro al tonno
1h 20min
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Burro mediterraneo
5h 20 min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45 min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Burro all'erba cipollina
1h 15 min
Torta Red velvet
3h
Crema di patate con polpo
1h
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3h