Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 20 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 uovo, leggermente sbattuto con 1 cucchiaino di acqua, per spennellare
- ½ cucchiaio di semi di sesamo
- ½ cucchiaio di semi di cumino
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 400 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polka (pane francese)
5hod.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Mantovanine
2h 45min
Rosette
5h 20min
Pane Roti
1 godz.
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Panini al curry e ricotta
2hod. 35min
Pane barese
6 godz. 15 min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pani alla segale
2h 40min
Corona bordolese
5h 20min