Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 20 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 uovo, leggermente sbattuto con 1 cucchiaino di acqua, per spennellare
- ½ cucchiaio di semi di sesamo
- ½ cucchiaio di semi di cumino
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 400 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Focaccia veloce in padella
40min
Pai Bao (pane asiatico)
5 Std. 30 Min
Himbasha (pane etiope in padella)
3h 40 min
Baguette dolce
4h 30min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Filone di sola semola
2h 50min
Nodini mediterranei
3h 50min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Ciabattine veloci
3h 10min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min