Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Burro alle erbe
- 60 g di burro a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 gambi di aneto fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 fili di erba cipollina fresca tritata
- ½ cucchiaino di sale (optioneel)
Piadine
- 350 g di yogurt naturale
- 350 g di farina manitoba +q.b. per infarinare
- 1 cucchiaio di lievito in polvere
- 1 cucchiaino di sale marino
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1045 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lavash (pane armeno)
1 Std. 30 Min
Pane arabo
3h 30min
Pane Naan con cavolfiore speziato, salsa Feta e tahini al matcha
1 Std. 20 Min
Makhmar (Focaccia marocchina)
2 Std. 20 Min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1 Std. 30 Min
Focaccine aneto e feta
1 Std. 25 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Piadine di patate
9 Std. 25 Min
Pane Naan con cipolla e cumino
2 godz. 25 min
Parker Rolls (panini soffici)
3 Std.
Pita
4 Std.