Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di biscotti secchi a pezzi
- 100 g di burro fuso
Meringata
- 200 g di panna (35% di grassi) fredda
- 5 meringhe sbriciolate
- 2 albumi
- 100 g di zucchero a velo
- 2 gocce di succo di limone
- 140 g di fragole, pulite e a pezzi
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Terminare la preparazione
- 250 g di fragole, pulite e a fettine
- fragole fresche, pulite e a tocchetti
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1175 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringhe
2h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Torta Diplomatica
3h
Zabaione caldo al passito
15 Min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Meringa al cacao
2h 30min
Bicchierini con crema al limone e biscotti
1h 30min
Gelato allo skyr vaniglia e lamponi
10 Std. 15 Min
Coppa fredda di crema e fragole
2h 45min
Freakshake con bomboloni alla crema Bimby®
1h
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Meringata
4 Std. 30 Min