Eclairs e bignè al formaggio (senza glutine)

Eclairs e bignè al formaggio (senza glutine)

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 20min
40 pezzi

Ingrediënten

  • 110 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 180 g di acqua
  • 75 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 110 g di farina di riso consentita da prontuario
  • 3 uova

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 13.6 g
Calorieën 1356 kJ / 324 kcal
Vetten 22 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 19.2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...