Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema alla vaniglia
- 250 g di latte intero
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 cucchiaio di liquore Maraschino
- 25 g di amido di mais (maizena)
Mousse ai frutti rossi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di fragole, pulite e a pezzi
- 50 g di frutti di bosco misti freschi
- 70 g di zucchero
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda
- 20 g di liquore Maraschino
Gelatina ai frutti di bosco
- 140 g di frutti di bosco misti freschi
- 70 g zucchero
- 1 cucchiaino succo di limone
- 2 foglie di menta fresca, lavate
- 12 g gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
-
250
g di fragoline di bosco fresche
of 250 g di fragole fresche - 20 g di liquore Maraschino
- 60 g di pan di Spagna, un disco (Ø 15 cm e altezza 1,5 cm)
- frutta fresca a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trifle ai lamponi
2u. 30min
Panna cotta
6h 30min
Topping al cioccolato
25min
Freakshakes ai waffles
50min
Torta alle albicocche con crumble
1h 50 min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30 min
Bon bon ripieni di gianduia
1u. 30min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35 min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Bomboloni al forno
3 Std. 35 Min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2u. 30min