Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di farina 380 w (vedere varianti) q.b. per infarinare
- 80 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 2 ½ g di malto in polvere d'orzo o liqudo
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale
- 80 g di cubetti di ghiaccio
Terminare la preparazione
- 200 g di semi di sesamo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 389 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grissini torinesi
1 godz. 35 min
Grissini stirati
2h
Banettes rustiche
15h
Baguette
4h
Pasta all'uovo
1h
Grissini di pane
4h
Croissant
7h 30min
Lingue croccanti ai cereali
3h
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 Std.
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Grissini con esubero di lievito madre
5 godz. 5 min
Attorcigliati al sale marino
3 godz. 15 min