Compatibele versies
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema al gianduia
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di latte intero
- 150 g di cioccolato gianduia a pezzi
- 6 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Biscotto
- 50 g di zucchero
- 40 g di nocciole sgusciate
- 15 g di farina tipo 00
- 10 g di burro fuso
- 1 albume
Salsa al caramello
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 bicchiere
- Calorieën
- 2309 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 39.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Mousse al pistacchio
1h 30min
Meringa al cacao
2h 30min
Mousse allo yogurt
2h 40min
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Dacquoise ai lamponi
3h
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2h
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Panna cotta alla crema al whisky
4 Std. 30 Min
Mousse al cioccolato e arancia (senza glutine)
8h 20min
Bignè con crema al pistacchio
3h