Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 1 uovo
- 100 g di farina di grano saraceno
- 60 g di farina di manioca
- 20 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di bevanda a base di soia
- 130 g di burro, a pezzi
Farcitura
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 50 g di mandorle pelate
- 20 g di farina di riso integrale
- 80 g di zucchero di canna
- 25 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di aroma di mandorla amara
- 600 g di albicocche in scatola, sgocciolate
- zucchero a velo q.b. per servire (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2080 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Torta margherita (senza glutine)
50 Min
Crostata con crema pasticcera e ciliegie (senza glutine)
3 Std. 40 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Crostatine alla confettura di albicocche (senza glutine)
3h 50min
Colomba veloce (senza glutine)
1 Std.
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1 godz. 35 min
Pagnotta di pan di patate con semi di sesamo nero (senza glutine)
2 godz. 35 min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Budino di mais (senza glutine)
15 Min
Budino agli agrumi
3 Std. 15 Min
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4 Std.