Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 1 uovo
- 100 g di farina di grano saraceno
- 60 g di farina di manioca
- 20 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di bevanda a base di soia
- 130 g di burro, a pezzi
Farcitura
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 50 g di mandorle pelate
- 20 g di farina di riso integrale
- 80 g di zucchero di canna
- 25 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di aroma di mandorla amara
- 600 g di albicocche in scatola, sgocciolate
- zucchero a velo q.b. per servire (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2080 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti croccanti di riso
1 Std. 15 Min
Monte bianco
1sa
Torta alle mandorle, mirtilli e limone (senza lattosio)
1sa
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd
3 Std. 40 Min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1 godz. 25 min
Base per dolci alle mandorle (senza glutine)
55 Min
Foresta nera (senza glutine e lattosio)
2 Std. 30 Min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Torta di grano saraceno e mele con confettura di mirtilli
1 Std. 10 Min
Grissini al prosciutto (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 Std. 50 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min