Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cacao
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 60 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 75 g di burro, a pezzi
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 1 tuorlo d'uovo
Crema al ribes
- 125 g di sciroppo di ribes
- 1 cucchiaio raso di amido di mais (maizena)
Crema al cioccolato bianco
- 50 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 100 g di latte condensato zuccherato
- 200 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- ribes rosso q.b. per decorare
- Voeding
- per 8 porzioni
- Calorieën
- 14782 kJ / 3533 kcal
- Eiwitten
- 52.5 g
- Koolhydraten
- 401.3 g
- Vetten
- 190.9 g
Alternatieve recepten
Mini cheesecake
4 Std. 15 Min
Coppe di mascarpone al croccante
3sa 15 dk
Bicchierini ai 3 cioccolati
4 godz. 30 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30 min
Cuori al mascarpone e pistacchi
4 Std. 15 Min
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2sa 30 dk
Turbantini allo speck con risotto alle erbe
50 min
Cuore di cheesecake ai lamponi
7h
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6 godz. 20 min
Candele al cioccolato
4sa 50 dk
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 5 min
Semifreddo alla mela su crumble di biscotti
6h